website bouwen website ontwerp Brandweer Purmerend
Brandweer Purmerend
Brandweer Purmerend
Log-in op veiligheidspaspoort
Log-in op Rostar
log-in op Raetonline
videoPURMEREND - In een woning aan de Donaulaan in Purmerend is in de nacht van zaterdag op zondag een dode man aangetroffen. In de woning werd een grote hoeveelheid harddrugs gevonden. Er wordt gesproken over heroïne.


Het gaat volgens de politie om een 29-jarige man uit Assendelft. Er is geprobeerd de man te reanimeren, maar tevergeefs. Mogelijk is de man omgekomen door de combinatie van de hoge temperaturen en de aanwezige chemicaliën in de woning.


Hulpverleners werden onwel van de damp die chemicaliën in het huis afscheidden. Enkele huizen zijn korte tijd ontruimd. Gedurende de nacht is een 33-jarige vrouw uit Assendelft aangehouden omdat ze de hulpdiensten belemmerde. De politie zegt dat ze misschien ook te maken had met de gevonden drugs. De vrouw staat in relatie tot het slachtoffer.


 Familie en vrienden van het slachtoffer en de aangehouden persoon togen naar het politiebureau maar werden niet binnen gelaten volgens een getuige. Volgens een woordvoerder waren er behoorlijk wat mensen op de been in de omgeving van het huis aan de Donaulaan.


De straat is zondagochtend nog afgezet geweest en het Landelijk Facilitaire Opruiming is ter plaats geweest om de chemicaliën te bekijken. De afzetting is in de loop van de dag opgeheven. Omdat de aanwezige dozen drugs weggehaald moesten worden, werd het huis bewaakt.


Purmerend

Archief

Materieel

BRANDWEER

Nieuws

Veiligheidspaspoort      Rostar     Raet-online

Locatie
 

Foto's
 

Waneer:

zondag 20 juli 2014, 01.10 uur

Melding:

PRIO 1 5034 0291 OGS ONGEVAL GEVAARLIJKE STOFFEN (KLEIN) DONAULAAN 30 PURMEREND

Fotograaf:

D&A hardnieuws (dichtbij.nl)

Bron:

Dichtbij.nl

Dode en drugslab aangetroffen op Donaulaan in Purmerend

Video