website bouwen website ontwerp Brandweer Purmerend
Brandweer Purmerend
Brandweer Purmerend
Log-in op veiligheidspaspoort
Log-in op Rostar
log-in op Raetonline
Brandweer Purmerend
Brandweer Purmerend
Brandweer Purmerend
Brandweer Purmerend
Brandweer Purmerend
Brandweer Purmerend
Brandweer Purmerend
Brandweer Purmerend
Brandweer Purmerend

BRANDWEER

Purmerend

Nieuws

Archief

Materieel

Veiligheidspaspoort      Rostar     Raet-online

Reddingsactie in Marken
zaterdag 17 augustus 2013

Zaterdagmiddag rukte de hulpdiensten masaal uit Gouwzee te Marken. Aldaar zouden twee jongens hulp nodig hebben. Echter waren deze jongen nietsvermoedend in het water aan het spelen. Twee duikteams, de brandweer Marken en de reddingbrigade kwamen ter plaatse.
Lees meer...

Speeltoestel afgebrand
zaterdag 17 augustus 2013
Zaterdagavond werd de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand op het schoolplein van de Brede school De Kraal. Ter plaatse bleek een speeltoestel op het schoolplein volledig in de brand te staan. De brandweer had de grootste moeite om de brand uit te krijgen. Door het droge hout waar het speeltoestel uit bestond

Lees meer...

Persoon raakt met scootmobiel te water
maandag 19 augustus 2013
Maandagmiddag rukte de duikers van de brandweer Purmerend, brandweer Monickendam, politie en de ambulancedienst uit voor een persoon te water aan de Overleek te Monickendam. Een persoon raakte met zijn scootmobiel in de berm en kwam vervolgens ten val in de naastgelegen sloot.
Lees meer...

Veel schade aan woning na keukenbrand Oranjestraat
zaterdag 03 augustus 2013

In de Oranjestraat in Purmerend heeft zaterdag aan het begin van de middag een brand gewoed in de keuken van een woning. De bewoners waren op het moment van de brand niet thuis, waardoor de brandweer genoodzaakt was de deur te forceren.
Lees meer...

Brandweer ontdekt hennepplantage na brand
vrijdag 02 augustus 2013
Aan de Mercuriusweg in Purmerend is vrijdagavond een wietplantage aangetroffen na een brandmelding.

De bewoner van het pand raakte gewond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De brandweermannen troffen bij aankomst op de zolder
Lees meer...

Preventie zomertip:

Bliksemgevaar met warm weer

vrijdag 02 augustus 2013
Bliksem is één van de gevaarlijkste weersverschijnselen. Vooral wanneer het onweer nabij is en de tijd tussen bliksem en donder minder dan 10 seconden bedraagt levert de bliksem gevaar op. Het gerommel in de verte is al ruim tevoren hoorbaar, zodat de bui niemand hoeft te verrassen.
Lees meer...

Auto te water Middenbeemster
maandag 05 augustus 2013
Een auto is maandagochtend door onbekende oorzaak in een sloot langs de Middenweg in Middenbeemster beland. Het voertuig ramde voorafgaand eerst het hek van een woning en een boom. De man kon zelf uit de auto komen en is opgevangen in het aangrenzende huis.

Lees meer...

Brand blijkt inbraakalarm
dinsdag 13 augustus 2013
De brandweer rukte in de nacht van maandag op dinsdag uit naar het Flamingo casino aan de Gedempte Singelgracht, in het centrum van Purmerend. Aldaar zou het pand vol staan met rook en werd er gedacht aan een brand. Ter plaatse bleek het te gaan om een rookgordijjn dat als alarmsysteem diend.
Lees meer...

Keukenbrand Winand Staringsstraat
woensdag 21 augustus 2013
Woensdagmiddag werd de brandweer gealarmeerd voor een keukenbrand aan de Winand Staringstraat te Purmerend. Aldaar stond een oven in de brand na het bakken van een broodje.
Lees meer...

Nieuwsarchief augustus 2013